WORD VRIEND VAN GSCF

Inschrijfformulier Vrienden

Steun ons met een kleine bijdrage en speel mee in de loterij voor leuke prijzen.

Wanneer u voor jaarlijks kiest, moet er rekening mee worden gehouden dat er een opzegtermijn is van minstens een halfjaar voor aanvang van het festival (30 april van het desbetreffende jaar).

U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

- Word Vriend Van het Festival en steun het GSCF met een bedrag van €8,50! Daarnaast zal je naam worden vermeld in het programmaboekje en speel je met een lot mee in de vriendenloterij waardoor je kans maakt op grote prijzen!

- Als Joker van het Festival steun je het festival met een bedrag van €30. Je naam wordt vermeld in het programmaboekje en daarnaast speel je ook mee met twee loten in de vriendenloterij! Bovendien krijg je een consumptiemunt tijdens het festival!

Algemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord dat er eenmalig (of jaarlijks) het aangegeven bedrag van bovenstaand rekeningnummer wordt afgeschreven door Stichting Groninger Studenten Cabaret om vriend te worden van het GSCF. Het bedrag zal in de week van 25 augustus worden geïncasseerd, je hebt geen recht van terugboeking.

Hierbij ga ik akkoord dat mijn gegevens opgeslagen worden. Dit is verplicht in verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wet. De gegevens zullen verder nergens voor gebruikt worden.