FESTIVAL

Het hoogtepunt van het 37ste Groninger Studenten Cabaret Festival zal dit jaar plaatsvinden op 15, 16, en 17 november 2023. Ook dit jaar zal de Stadsschouwburg te Groningen het toneel zijn voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen zal deze dag de klap op de vuurpijl zijn voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op vrijdagmiddag valt voor 3 halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalt deze middag wie er s’avonds zullen schitteren in de grote finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond zal het publiek voor de laatste keer uit de stoelen worden geblazen door de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival en vervolgens zullen de Juryprijs, de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs worden uitgereikt.’

DE FINALISTENTOUR

Na het sprankelende succes van het Groninger Studenten Cabaret Festival is het moment aangebroken om de cabaretiers van de toekomst te blijven volgen! Vanaf januari gaat de finalistentour van start, waarbij de drie getalenteerde finalisten, Fimme Bakker, Warre Verlinden en Luuk Weggemans, het land doorkruisen om hun humor en podiumkunsten te delen in diverse theaters.

Dit is dé kans om deze veelbelovende artiesten live te zien en te genieten van hun unieke kijk op het leven, doorspekt met humor en scherpe observaties. De finalistentour belooft een avond vol lachsalvo’s en entertainment, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis vol hilariteit en herkenning.

Noteer de data in uw agenda en mis deze kans niet om de frisse wind van jong cabarettalent te ervaren. Een avond vol plezier en ontdekkingen staat voor u klaar, en wie weet ontdekt u hier wel de nieuwe favoriete cabaretier van Nederland. Via de desbetreffende theaters kan je een kaartje kopen. Mis deze kans niet, want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop!

Data: