FESTIVAL

Het hoogtepunt van het 37ste Groninger Studenten Cabaret Festival zal dit jaar plaatsvinden op 15, 16, en 17 november 2023. Ook dit jaar zal de Stadsschouwburg te Groningen het toneel zijn voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen zal deze dag de klap op de vuurpijl zijn voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op vrijdagmiddag valt voor 3 halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalt deze middag wie er s’avonds zullen schitteren in de grote finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond zal het publiek voor de laatste keer uit de stoelen worden geblazen door de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival en vervolgens zullen de Juryprijs, de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs worden uitgereikt.’

TRY-OUT-TOUR

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de zes deelnemers van het 37ste GSCF hun acts. Luuk, Judith, Moran, Joël, Warre & Fimme worden klaargestoomd om op 15, 16 & 17 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen. De data voor de Try-out Tour zijn bekend. Via de desbetreffende theaters kan je een kaartje kopen. Mis deze kans niet, want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop!

Data: