TOURS

TRY-OUT-TOUR

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de vier deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om op 13 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen.

Data:

  • Donderdag 24 september 2020, Vrijhof, Enschede
  • Vrijdag 2 oktober 2020, DeMess, Naarden
  • Donderdag 8 oktober 2020, Heerenlogement, Beusichem
  • Woensdag 14 en donderdag 15 oktober 2020, Werftheater, Utrecht
  • Maandag 2 en dinsdag 3 november 2020, De stoep, Spijkenisse

FESTIVAL

Het hoogtepunt van het 34ste Groninger Studenten Cabaret Festival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 13 november 2020. Ook dit jaar zal de Stadsschouwburg te Groningen het toneel zijn voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen zal deze dag de klap op de vuurpijl zijn voor de vier halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op vrijdagmiddag valt voor een tweetal halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalt deze middag wie er s’avonds zullen schitteren in de grote finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond zal het publiek voor de laatste keer uit de stoelen worden geblazen door de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival en vervolgens zullen de Juryprijs, de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs worden uitgereikt.’