Teun van den Elzen wint de finale van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival!

De winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft op vrijdag 15 november de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent.

‘’Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart’’
-de jury van het 33ste GSCF

De drie finalisten Teun van den Elzen, EMMA en Oscar Smit hebben de sterren van de hemel gespeeld in de uitverkochte Groninger Stadsschouwburg. De finale was zenuwslopend! Dit jaar bestond de vierkoppige jury uit: Dick Zijp, Huub van den Heuvel, Victorine Plante en Marjan van Huystee. Naast de Juryprijs ontfermt deze jury zich ook over de uitreiking van de Persoonlijkheidsprijs, die bestemd is voor het talent met de meeste groeipotentie. Dit jaar heeft EMMA (Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes) deze prijs in de wacht mogen slepen!

Tot slot had het publiek ook een stem; zij kozen de winnaar van de Publieksprijs. Teun van den Elzen werd gekozen als favoriet en mocht met deze eer ook de Publieksprijs in ontvangst nemen.

Onze finalisten gaan nu op tour door Nederland om nog meer publiek te overtuigen van hun talent. Vanaf 11 januari treden zij op in de volgende steden: Annen, Panningen, Utrecht, Oosterhout, Amsterdam, Drachten, Vlaardingen, Hoogwoud, Maastricht, Groningen, Veldhoven, Hoofddrop, Den Bosch, Dronten, Beverwijk, Rotterdam, Enschede, Tilburg, Den Haag, Bergeijk en Arnhem.

1 Comments

  • Wat een fantastische avond! Het was erg spannend en uiteindelijk heeft Teun, terecht, aan het kortste eind getrokken. Een mooi persoonlijk stuk over verschillende knelpunten in zijn chaotische leven. Oscar ook complimenten voor het nieuwe stuk op vrijdag tov donderdag! Er zijn maar weinig mensen die hiertoe in staat zijn. En EMMA een knap, muzikaal stuk waarin duidelijk een aanval geopend wordt op het tegenwoordig ‘ouderwetse’ beeld op de relatie tussen man en vrouw.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *