TOURS

Try-Out Tour

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de zes deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale op 13 en 14 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen. 


Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers van de 33ste editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

De Try-Out data- en locaties zijn als volgt:

Theater de Bres Leeuwarden
19 september
20 september

Theaterschip de Zeester Nijmegen
15 september
22 september

Werftheater Utrecht
27 september
28 september

Theater Walhalla Rotterdam
2 oktober
3 oktober

De Vrijhof Enschede
9 oktober
10 oktober

Theater de Stoep Spijkenisse
4 november
5 november

Kijk in onze Agenda voor kaarten en meer informatie

Het Festival

Het hoogtepunt van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival zal dit jaar plaatsvinden op 13, 14 en 15 november 2019. Ook dit jaar zal de Stadsschouwburg te Groningen het toneel zijn voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen zullen deze dagen de klap op de vuurpijl zijn voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op donderdagavond valt voor een drietal halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalt deze avond wie er vrijdag zullen schitteren in de grote finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond zal het publiek voor de laatste keer uit de stoelen worden geblazen door de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival en vervolgens zullen de Juryprijs, de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs worden uitgereikt.

De Finalistentour