TOURS

Finalistentour

Na een spetterende finale in de Stadsschouwburg Groningen op 15 november 2019, staan de drie finalisten te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. Geniet van cabaret van de toekomst, laat je verrassen door de verscheidenheid aan optredens en beleef een hilarische avond! de tour zal vanaf januari 2020 langs verschillende steden door heel Nederland trekken Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten georganiseerd wordt. Het Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid! Eerdere bekende winnaars van het zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look, Martijn Koning, Kirsten van Teijn en Martijn Kardol.

De Finalistentour data- en locaties zijn als volgt:

ONS DORPSHUIS, ANNEN
11 januari

DOK6, PANNINGEN
15 januari

PARNASSOS, UTRECHT
17 januari

DE BUSSEL, OOSTERHOUT
24 januari

BELLEVUE, AMSTERDAM
31 januari
1 februari

DE LAWEI, DRACHTEN
8 februari

STADSGEHOORZAAL, VLAARDINGEN
5 maart

PODIUM PARDOES, HOOGWOUD
6 maart

VRIJTHOF, MAASTRICHT
11 maart

USVA, GRONINGEN
19 maart

DE SCHALM, VELDHOVEN
20 maart

OUDE RAADHUIS, HOOFDDORP
27 maart

AAN DE PARADE, DEN BOSCH
9 april

DE MEERPAAL, DRONTEN
17 april

KENNEMER, BEVERWIJK
18 april

ZUIDPLEIN, ROTTERDAM
22 april

VRIJHOF, ENSCHEDE
23 april

SCHOUWBURG TILBURG
25 april

PEPIJN, DEN HAAG
1 mei
2 mei

DE KATTENDANS, BERGEIJK
8 mei

POSTTHEATER, ARNHEM
16 mei

Koop hier kaarten!

Het Festival

Het hoogtepunt van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival heeft dit jaar plaatsgevonden op 13, 14 en 15 november 2019. Ook dit jaar was de Stadsschouwburg te Groningen het toneel voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen waren deze dagen de klap op de vuurpijl voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op donderdagavond viel voor een drietal halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalde die avond wie er zouden gaan schitteren in de grote finale van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond werd het publiek voor de laatste keer uit de stoelen geblazen door de drie finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de Juryprijs en de Publieksprijs zijn deze avond naar Teun van den Elzen gegaan en de Persoonlijkheidsprijs is naar EMMA gegaan. Nieuwsgierig naar onze finalisten? Vanaf januari 2020 touren zij door heel Nederland tijdens de Finalsitentour!