TOURS

Finalistentour

Na een spetterende finale in de Stadsschouwburg Groningen op 15 november 2019, staan de drie finalisten te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. Geniet van cabaret van de toekomst, laat je verrassen door de verscheidenheid aan optredens en beleef een hilarische avond! de tour zal vanaf januari 2020 langs verschillende steden door heel Nederland trekken Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten georganiseerd wordt. Het Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid! Eerdere bekende winnaars van het zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look, Martijn Koning, Kirsten van Teijn en Martijn Kardol.
De Finalistentour data- en locaties zijn als volgt: ONS DORPSHUIS, ANNEN 11 januari DOK6, PANNINGEN 15 januari PARNASSOS, UTRECHT 17 januari DE BUSSEL, OOSTERHOUT 24 januari BELLEVUE, AMSTERDAM 31 januari 1 februari DE LAWEI, DRACHTEN 8 februari STADSGEHOORZAAL, VLAARDINGEN 5 maart PODIUM PARDOES, HOOGWOUD 6 maart VRIJTHOF, MAASTRICHT 11 maart USVA, GRONINGEN (Deze voorstelling vervalt) 19 maart DE SCHALM, VELDHOVEN (Deze voostelling vervalt) 20 maart OUDE RAADHUIS, HOOFDDORP (Deze voorstelling vervalt) 27 maart AAN DE PARADE, DEN BOSCH 9 april DE MEERPAAL, DRONTEN 17 april KENNEMER, BEVERWIJK 18 april ZUIDPLEIN, ROTTERDAM 22 april VRIJHOF, ENSCHEDE 23 april SCHOUWBURG TILBURG 25 april PEPIJN, DEN HAAG 1 mei 2 mei DE KATTENDANS, BERGEIJK 8 mei POSTTHEATER, ARNHEM 16 mei Koop hier kaarten!

Het Festival

Het hoogtepunt van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival heeft dit jaar plaatsgevonden op 13, 14 en 15 november 2019. Ook dit jaar was de Stadsschouwburg te Groningen het toneel voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen waren deze dagen de klap op de vuurpijl voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op donderdagavond viel voor een drietal halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalde die avond wie er zouden gaan schitteren in de grote finale van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond werd het publiek voor de laatste keer uit de stoelen geblazen door de drie finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de Juryprijs en de Publieksprijs zijn deze avond naar Teun van den Elzen gegaan en de Persoonlijkheidsprijs is naar EMMA gegaan. Nieuwsgierig naar onze finalisten? Vanaf januari 2020 touren zij door heel Nederland tijdens de Finalsitentour!