Deelnemers 37ste GSCF!

De spanning is om te snijden terwijl we aankondigen dat de halve finalisten voor de langverwachte talentenjacht zijn onthuld! De 37ste editie van het GSCF heeft talent uit alle hoeken van het land en zelfs talent uit België aangetrokken, en het belooft dan ook een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van cabaret en entertainment. Dus, noteer de data in je agenda: 15, 16 en 17 november in de prachtige Stadsschouwburg!

De halve finalisten van dit jaar zijn:

Fimme Bakker | Instagram: @fimmebakker | klik hier voor Fimme’s website!

Luuk Weggemans | Instagram: @luuk_weggemans

Judith Adema | Instagram: @judithadema | klik hier voor Judith’s website!

Moran Carstens | Instagram: @moranjc

Joël Gideon | Instagram: @joelgideonn | TikTok: @joelgideon

Warre Verlinden | Instagram: @edwaar_sigaar | klik hier voor Warre’s website!