Nieuwe deelnemers gezocht 37ste editie!

Zet je schrap voor een avond vol vermaak in de Stadsschouwburg van Groningen op 15, 16 en 17 november 2023 tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival! Maar voordat het publiek de zaal betreedt, gaat er heel wat aan vooraf. De deelnemers worden tot in de puntjes klaargestoomd tijdens de auditie-dagen in mei en de Try-out tour na de zomer. En dat werpt zijn vruchten af: oud-finalist en winnaar Boban Braspenning tekende na het festival een contract bij Bos Theaterproducties! Dit festival biedt dus dé springplank naar een succesvolle carrière in de wereld van cabaret.

Heb jij altijd al in de spotlights willen staan en wil je deze fantastische uitdaging aangaan? Meld je dan nu aan voor de auditie-dagen van het 37ste Groninger Studenten Cabaret Festival en wie weet sta jij straks te schitteren op het grote podium van de Stadsschouwburg. Of ken jij iemand die geboren is om grappen te maken? Laat het ze weten en wie weet zien we jouw naam straks terug tussen de grootste cabarettalenten van Nederland! Voor verdere vragen kun je mailen naar deelnemersbegeleiding@gscf.nl. Mis deze kans niet en meld je snel aan via https://gscf.nl/meedoen!