Nieuwe deelnemers gezocht!

Hoewel het nu nog ver weg lijkt, komt het 36ste Groninger Studenten Cabaret Festival er weer aan! 16, 17 en 18 november 2022 zal de Stadsschouwburg van Groningen weer voltreden met publiek voor een avond vol vermaak. Hier gaat natuurlijk wel een boel aan vooraf, waarbij de deelnemers tot in de puntjes worden klaargestoomd om het grote podium te betreden. Dit gebeurt tijdens de auditie-dagen in mei en de Try-out tour na de zomer.
Oud-finalist en winnaar Boban Braspenning heeft na zijn deelname aan het 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival een contract mogen ondertekenen bij Bos Theaterproducties. Het GSCF biedt dus een mooie opstap naar een verdere carrière in de wereld van cabaret!
Lijkt het jou nou een fantastische uitdaging om mee te doen of ken je iemand die gemaakt is om in de spotlights te staan? Meld je dan nu aan voor de auditie-dagen van het 36ste Groninger Studenten Cabaret Festival en wie weet zien wij jou in Stadsschouwburg stralen in november!

Voor verdere vragen kan je altijd mailen naar deelnemersbegeleiding@gscf.nl.
https://gscf.nl/meedoen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *