Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

GSCF- door Benjamin

Benjamin van der Velden, de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van het 30ste GSCF, neemt ons mee in zijn belevingswereld van het Festival. Enerzijds over de spanning van de toetreding, anderzijds over de lol van het loslaten. Want: het is best geestig, ''het leven''. Lees het hier! 

Feb 14, 2017 |

Instagram

Word vriend van het GSCF

Scroll naar beneden voor het formulier

Jong cabarettalent wacht om ontdekt te worden en heeft daarvoor een podium en een enthousiast publiek nodig. Dit is precies wat de oprichters van het Groninger Studenten Cabaret Festival negenentwintig jaar geleden voor ogen hadden. Nu nog steeds geldt dat de hoofdgedachte van de stichting luidt: “Aanstormend talent een kans geven om door te breken”. Een groep studenten riep in 1987 de Stichting Groninger Studenten Cabaret in het leven, waarna op 2 en 3 oktober het eerste Groninger Studenten Cabaret Festival plaatsvond. Door het enorme enthousiasme van het publiek en de deelnemers werd het eerste festival meteen een groot succes. Het bestuur besloot hierop het festival tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Het GSCF is een festival bedoeld als opstapje voor jonge cabaretiers. Dat er een succesvolle carrière kan voortvloeien uit deelname aan het festival blijkt uit het groot aantal namen van beroemde oud-deelnemers: Theo Maassen, Jochem Meijer en het Delfts Blok met nog velen anderen zijn bij ons begonnen. Het Festival zal aankomend jaar plaatsvinden op 8, 9 en 10 november 2017.                

Het GSCF moet voor iedereen toegankelijk blijven. Wij streven er daarom naar om de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden. We willen echter ook de komende jaren een hoogwaardig festival neer blijven zetten, en daarbij hebben we jouw steun hard nodig! 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

‘Vrienden van’ 

Steun het GSCF met €8,50 zodat je het recht hebt om in de voorverkoop al je kaarten te kopen. Daarnaast krijg je één lot voor de vriendenloterij en maak je daarmee kans op grote prijzen! tevens worden er 20 KNAEK-passen t.w.v. €15 verloot onder alle Vrienden Van.

‘Beste vrienden van'

Als beste vriend van het GSCF heb je voor €25 recht op kaarten in de voorverkoop met de beste plekken in de zaal en is jouw naam terug te zien in het programmaboekje van het Festival! Daarnaast speel je ook nog eens mee met twee loten in de vriendenloterij. Ten slotte krijg je een consumptiemunt tijdens het Festival!

‘Joker van het Festival'

De Joker van het Festival ontvangt voor €56,50 één vrijkaart voor het Festival, je naam komt in het programmaboekje te staan én je speelt mee met maar liefst drie loten in de loterij.

 

*
*
*
*
*
*
*
Akkoord voor afschrijving

Prae
Realisatie : Custom Website